Projects

Green Birds Transport

Activiteiten

Green Birds Transport is een all around transportbedrijf dat de focus legt op het zo ecologisch mogelijk uitvoeren van zijn opdrachten.

CONTACT

Green Birds Transport
tel: +32 492 51 52 92
info@greenbirds.be
www.greenbirds.be

ACERIO

Activiteiten

acerio is gespecialiseerd in de totale dienstverlening voor de realisatie van innovatieve nationale en internationale events en conferenties, van een idee over een concept tot de uitvoering on-site.
acerio ondersteunt bedrijven en organisaties in de groei via advies, management, projectrealisatie en executive management assistentie.

CONTACT

acerio bvba
Hans Romaen – Nancy Cantens
tel: +32 3 826 93 40
hans@acerio.benancy@acerio.be
www.acerio.be

Arkos nv

Activiteiten

Optimaliseren van bedrijfsprocessen, ontwikkelen van softwaretoepassingen, management en implementatie van ICT projecten, advies bij werving en selectie van managers, organisatie van in-company workshops en seminaries rond ICT, HR en projectmanagement.
Arkos consulting – Arkos Human Resources – Arkos Training

CONTACT

Arkos nv
tel: +32 3 826 93 44
stef@arkos.be 
www.arkos.be

 

Cambridge Weight Plan Benelux BVBA

Activity

Stap voor stap van verantwoord afvallen naar bewust genieten.

Met de hulp, adviezen en coaching van je Cambridge Weight Plan consulent wordt het voor jou mogelijk om een gezond gewicht en een gezonde leefstijl te vinden en te behouden, ongeacht hoeveel je wil afvallen.

CONTACT

Cambridge Centrum Edegem
Gert Van Landuyt
+32 496 07 42 74
info@deprivekok.be
www.cambridgeweightplan.be

Cambridge Centrum Edegem
Mira Ghoos
+32 492 08 68 09
justmetime.cambridge@gmail.com
www.cambridgeweightplan.be

ChemStream

Activity

ChemStream, an innovative chemical R&D company, is specialized in translating material problems in sustainable formulations with focus on nano-dispersions, functional coatings and inkjet inks. Our team of top research scientists can rely on a more than 20 years experience in application driven and customized product development.

ChemStream, has its own lab facilities for chemical synthesis and formulation research from the design phase to prototype scale. Our chemical and technological expertise, combined with advanced computer methodology and in house analytical tools, guarantees a scientific approach towards a totally integrated solution.

CONTACT

tel: +32 3 826 93 29
info@chemstream.be
www.chemstream.be

Clear sky selection

Activiteiten

Clear Sky Selection is 18 jaar werving en selectie ervaring samen gebald tot de ideale rekruteringspartner voor onze klanten. Naast onze focus op resultaat en de match van de kandidaat met onze klant, willen wij  vooral een betrouwbare rekruteringspartner en ambassadeur van onze klanten worden op lange termijn. Een duidelijke, transparante en open communicatie met regelmatige terugkoppeling staat hierbij centraal. Naast de ervaring en technische vaardigheden die onze klanten zoeken bij een geschikte kandidaat, begrijpen wij maar al te goed dat het dikwijls de match is met het DNA van onze klant die op lange termijn voor succes zorgt.CONTACT

Clear sky selection
Koen Van Hoye – zaakvoerder
tel: +32 499 59 30 46
info@clearskyselection.be
www.clearskyselection.be

Crowdbeamer

Activiteiten

Ontwikkeling, realisatie en commercialisatie van crowdbeamer, het eerste presentatiesysteem waarbij het publiek centraal staat. Via crowdbeamer volgen deelnemers aan meetings, conferenties en events de presentatie van de spreker op hun eigen smartphone, tablet of pc.  

CONTACT

RORYCO NV – crowdbeamer 
Hans Romaen
tel: +32 3 826 93 40
hans@crowdbeamer.com
www.crowdbeamer.com 

ius2think

Activiteiten

ius2think is gespecialiseerd in familiale vermogens- & successieplanning. We begeleiden families en ondernemers met een gedegen kennis van uitéénlopende materies als fiscaliteit, vennootschapsrecht, successierecht, huwelijksvermogensrecht en erfrecht. Onze onafhankelijkheid en jarenlange ervaring staan hierbij garant voor kwaliteit!

CONTACT

ius2think bvba
erkend door FSMA
Anne Vander Heyde  –  Hilde Waes
tel: +32 3 826 93 43   –   +32 03 826 93 42
M: +32 486 898 560  –  +32 489 434 885 

info@ius2think.be
www.ius2think.be

OLO – Oriëntatiecentrum

Activity

OLO vzw is een sociale onderneming, met een waaier aan dienst- en hulpverlening en activiteiten in diverse welzijnssectoren. Wij zijn actief in heel de provincie Antwerpen.
Voor er begeleiding kan worden opgestart, is het nodig om een juiste diagnose te krijgen. Dat gebeurt in het Oriëntatiecentrum.

CONTACT

OLO – Oriëntatiecentrum
Kathrine Goffart
Teamleider Oriëntatiecentrum
tel: +32 3 821 03 33
oc@olo.be
www.olo.be  

Snf water

Activity

SNF Water is het Belgische filiaal van de Franse SNF groep, wereldwijd de belangrijkste producent van wateroplosbare polymeren. SNF biedt een uitgebreid gamma van chemicaliën aan voor de behandeling van afval- en proceswater en de ontwatering van slib.

SNF Water biedt een deskundig advies bij het zoeken naar oplossingen voor de behandeling van afvalwater en slib. We beschikken over een eigen labo zodat we voor elk probleem het meest geschikte product kunnen selecteren.

CONTACT

SNF Water bvba
Mark Bogaerts
tel: +32 3 826 93 80
fax: +32 3 826 93 79
info@snf-water.be
www.snf-water.be