Projects

ACERIO

Activiteiten

acerio is gespecialiseerd in de totale dienstverlening voor de realisatie van innovatieve nationale en internationale events en conferenties, van een idee over een concept tot de uitvoering on-site.
acerio ondersteunt bedrijven en organisaties in de groei via advies, management, projectrealisatie en executive management assistentie.

CONTACT

acerio bvba
Hans Romaen – Nancy Cantens
tel: +32 3 826 93 40
hans@acerio.benancy@acerio.be
www.acerio.be

Arkos nv

Activiteiten

Optimaliseren van bedrijfsprocessen, ontwikkelen van softwaretoepassingen, management en implementatie van ICT projecten, advies bij werving en selectie van managers, organisatie van in-company workshops en seminaries rond ICT, HR en projectmanagement.
Arkos consulting – Arkos Human Resources – Arkos Training

CONTACT

Arkos nv
tel: +32 3 826 93 44
stef@arkos.be 
www.arkos.be

 

Boerman

Activiteiten

Boerman Transport staat voor efficiënt en betrouwbaar vervoer van de meest uiteenlopende ladingen en geeft bovendien invulling aan het gehele, bijbehorende logistieke proces. Voornamelijk zijn wij actief in Nederland en België, maar ook in de rest van Europa kunnen wij iets voor u betekenen.
Enkele voorbeelden? Transport van units (unit transport van semi-permanente gebouwen), vervoer van steigermateriaal, transport van bouwmaterialen, constructies vervoeren, bomen transport, machines transporteren of het vervoer van droge bulkproducten. Voor elke transportvraag bieden wij de oplossing op maat.

CONTACT

André De Meyer – Bedrijfsleider
tel: +32 472 25 09 58
a.demeyer@boermantransport.be
www.boermantransport.be

 

ChemStream

Activity

ChemStream, an innovative chemical R&D company, is specialized in translating material problems in sustainable formulations with focus on nano-dispersions, functional coatings and inkjet inks. Our team of top research scientists can rely on a more than 20 years experience in application driven and customized product development.

ChemStream, has its own lab facilities for chemical synthesis and formulation research from the design phase to prototype scale. Our chemical and technological expertise, combined with advanced computer methodology and in house analytical tools, guarantees a scientific approach towards a totally integrated solution.

CONTACT

tel: +32 3 826 93 29
info@chemstream.be
www.chemstream.be

Clear sky selection

Activiteiten

Clear Sky Selection is 18 jaar werving en selectie ervaring samen gebald tot de ideale rekruteringspartner voor onze klanten. Naast onze focus op resultaat en de match van de kandidaat met onze klant, willen wij  vooral een betrouwbare rekruteringspartner en ambassadeur van onze klanten worden op lange termijn. Een duidelijke, transparante en open communicatie met regelmatige terugkoppeling staat hierbij centraal. Naast de ervaring en technische vaardigheden die onze klanten zoeken bij een geschikte kandidaat, begrijpen wij maar al te goed dat het dikwijls de match is met het DNA van onze klant die op lange termijn voor succes zorgt.CONTACT

Clear sky selection
Koen Van Hoye – zaakvoerder
tel: +32 499 59 30 46
info@clearskyselection.be
www.clearskyselection.be

Crowdbeamer

Activiteiten

Ontwikkeling, realisatie en commercialisatie van crowdbeamer, het eerste presentatiesysteem waarbij het publiek centraal staat. Via crowdbeamer volgen deelnemers aan meetings, conferenties en events de presentatie van de spreker op hun eigen smartphone, tablet of pc.  

CONTACT

RORYCO NV – crowdbeamer 
Hans Romaen
tel: +32 3 826 93 40
hans@crowdbeamer.com
www.crowdbeamer.com 

Green Birds Transport

Activiteiten

Green Birds Transport is een all around transportbedrijf dat de focus legt op het zo ecologisch mogelijk uitvoeren van zijn opdrachten.

CONTACT

Green Birds Transport
tel: +32 492 51 52 92
info@greenbirds.be
www.greenbirds.be

ius2think

Activiteiten

ius2think is gespecialiseerd in familiale vermogens- & successieplanning. We begeleiden families en ondernemers met een gedegen kennis van uitéénlopende materies als fiscaliteit, vennootschapsrecht, successierecht, huwelijksvermogensrecht en erfrecht. Onze onafhankelijkheid en jarenlange ervaring staan hierbij garant voor kwaliteit!

CONTACT

ius2think bvba
erkend door FSMA
Anne Vander Heyde  –  Hilde Waes
tel: +32 3 826 93 43   –   +32 03 826 93 42
M: +32 486 898 560  –  +32 489 434 885 

info@ius2think.be
www.ius2think.be

TMCS

Activiteiten

We provide Clients with a full enhanced range of Consultancy and Survey services for cargo, hull & machinery, liability surveys in and beyond the African Continent.

CONTACT

Erik Van De Sande
tel: +32 473 94 77 31
erik.vandesande@tmcs-net.com

OLO – Oriëntatiecentrum

Activity

OLO vzw is een sociale onderneming, met een waaier aan dienst- en hulpverlening en activiteiten in diverse welzijnssectoren. Wij zijn actief in heel de provincie Antwerpen.
Voor er begeleiding kan worden opgestart, is het nodig om een juiste diagnose te krijgen. Dat gebeurt in het Oriëntatiecentrum.

CONTACT

OLO – Oriëntatiecentrum
Kathrine Goffart
Teamleider Oriëntatiecentrum
tel: +32 3 821 03 33
oc@olo.be
www.olo.be