Projects

Eco-life Services

Het Verwijzersplatform

Activiteiten

Het Verwijzersplatform ondersteunt de erkende multidisciplinaire teams (MDT) om hun opdracht van multidisciplinaire evaluatie en indicatiestelling op een kwaliteitsvolle, toegankelijke en rechtvaardige wijze op te nemen.  Het doel daarbij is om als deskundige en onafhankelijke teams personen met een (vermoeden van) handicap toe te leiden tot passende ondersteuning.

CONTACT

Verwijzersplatform vzw
Erkend en gesubsidieerd door VAPH
Marleen Machielsen

Verantwoordelijke administratie & communicatie
tel: +32 375 35 35
in**@ve****************.be
www.verwijzersplatform.be

 

MKL

CONTACT

tel: +32 3 210 60 60

ChemStream

Activity

ChemStream, an innovative chemical R&D company, is specialized in translating material problems in sustainable formulations with focus on nano-dispersions, functional coatings and inkjet inks. Our team of top research scientists can rely on a more than 20 years experience in application driven and customized product development.

ChemStream, has its own lab facilities for chemical synthesis and formulation research from the design phase to prototype scale. Our chemical and technological expertise, combined with advanced computer methodology and in house analytical tools, guarantees a scientific approach towards a totally integrated solution.

CONTACT

tel: +32 3 826 93 29
in**@ch********.be
www.chemstream.be

ius2think

Activiteiten

ius2think is gespecialiseerd in familiale vermogens- & successieplanning. We begeleiden families en ondernemers met een gedegen kennis van uitéénlopende materies als fiscaliteit, vennootschapsrecht, successierecht, huwelijksvermogensrecht en erfrecht. Onze onafhankelijkheid en jarenlange ervaring staan hierbij garant voor kwaliteit!

CONTACT

ius2think bvba
erkend door FSMA
Anne Vander Heyde  –  Hilde Waes
tel: +32 3 826 93 43   –   +32 03 826 93 42
M: +32 486 898 560  –  +32 489 434 885 

in**@iu*******.be
www.ius2think.be

OLO – Oriëntatiecentrum

Activity

OLO vzw is een sociale onderneming, met een waaier aan dienst- en hulpverlening en activiteiten in diverse welzijnssectoren. Wij zijn actief in heel de provincie Antwerpen.
Voor er begeleiding kan worden opgestart, is het nodig om een juiste diagnose te krijgen. Dat gebeurt in het Oriëntatiecentrum.

CONTACT

OLO – Oriëntatiecentrum
Kathrine Goffart
Teamleider Oriëntatiecentrum
tel: +32 3 821 03 33
**@ol*.be
www.olo.be